Intensiv vår och spännande höst på Ledel

På Ledel har det varit en intensiv vår där vi varit delaktiga i flera spännande och roliga projekt varav många fortsätter under hösten. Till hösten kommer det även bli en del förändringar hos oss då Bengt Bengtsson går i pension och vi söker ny medarbetare.

Semester är alltid välkommet med redan nu blickar vi mot en intressant höst. Vi även vill passa på att tacka alla våra kunder och samarbetspartners och önska en trevlig sommar!

Pågående och färdigställda projekt

RGB-belysning och scenariostyrning för Leifs Lounge Tylösand

Vårt goda samarbete med Hotel Tylösand fortsätter och till sommarens många festnätter har Leifs Lounge utrustats med läcker RGB-belysning samt scenariostyrningar för ljus- och ljudstyrning via KNX och Crestron.

Projektering el/tele/säkerhet för Stadium Uppsala

Vi har fått förtroendet att projektera Uppsalas nya Stadium-butik. Projekteringen sker i samarbete med ByggFast och byggnaden ska bli 3000 kvm stor samt 11 meter hög med snedställda fasader och stora fönsterytor.

Projektering av ICA:s koncept Goda Grannar i Flygstaden i Halmstad

Vi har fått i uppdrag att ansvara för projektering av ICA:s koncept Goda Grannar bredvid ICA Maxi Flygstaden i Halmstad för Fastec. Det kommer vara två hus med totalt sju stycken nya butiker varav några av hyresgästerna kommer att vara Systembolaget, Arken Zoo och Vettris.

Ny belysning samt styrning för energioptimering för Länsstyrelsen, Halmstad

Fastighetsbolaget FemHjärtan har gjort en renovering och ombyggnad för Länsstyrelsen där vi har gjort en ny belysningslösning med enbart LED-armaturer som är fullt styrda via KNX och DALI med närvaro och dagsljuskompensering för bästa energioptimering

Bra att veta

Inom KNX har det dykt upp en del nya intressanta och uppdaterade produkter som gör att vi kan göra elanläggningar mer effektiva inom både energi och underhåll.

I kombinationen mellan KNX och DALI kan vi få anläggningen att informera sin status om till exempel drifttid på lysrör. Detta gör att vi ser när den verkliga livslängden på lysrören närmar sig sitt slut och det skickas även information om trasiga lysrör eller drivdon i armaturerna.

Detta och mycket annat finns på nyhetslistan och vill du veta mer är det bara att höra av dig.

Tack Bengt!

Vi vill även passa på att säga stort tack för lång och trogen tjänst på Ledel till Bengt Bengtsson som går i pension efter sommaren. Bengt har varit en stor tillgång och viktig del av företaget under 23 års tid. Stort tack och lycka till som pensionär önskar alla kollegor på Ledel!

Ledel söker ny medarbetare

Vi söker kalkylator/projektör på heltid och erbjuder ett varierande arbete med spännande kundprojekt i ett företag i utveckling.

Läs vår jobbannons

Semesterinfo

Vi stänger vecka 29-31 och är tillbaka sommarfräscha, utvilade och redo för nya utmaningar v 32.

För akuta ärenden finns Anders och Pär tillgängliga på telefon.
Anders: 0722 02 03 30
Pär: 0705 40 71 64

Ha en härlig sommar önskar Ledel!