top of page

Ljusdesign

Vi utför kompletta uppdrag inom ljusdesign med allt från konceptframtagning till färdiga installationer eller för vissa delar i projekt. 

Det finns många fördelar med att låta oss designa ditt ljus i samband med att vi gör elkonstruktionen. Genom att arbeta med ett väl definierat ljuskoncept kan vi samköra ritningen och projekteringen samt effektivisera den tekniska inkopplingen. Det underlättar vid val av styrning och enheter för smarta hem samtidigt som vi kan skapa en enkel och funktionell hantering av el och ljus för slutanvändaren. 

 

Genomtänkt ljusdesign bidrar till

  • Trivsammare och mer funktionella miljöer

  • Minskade kostnader för installation och drift

  • Ökat värde på fastigheter och dess miljöer

 

Installationen av el och ljus genomförs av en elinstallatör. Ledel ansvarar för programmering av styrsystemet och uppföljning av ljusinstallationen så att den överrensstämmer  med det det önskade slutresultatet. Ledel har lång erfarenhet av komplexa projekt innehållande elinstallation, funktioner för smarta hem, ljusdesign och styrning med KNX.

Projekt ljusdesign

Andreas berättar mer om ljusdesign

Se filmen där vår ljusdesigner Andreas berättar mer om ljusdesign och hur det kan göra skillnad för ditt företag och dina kunders och medarbetares upplevelse. Kontakta Andreas om du vill veta mer eller diskutera ett konkret projekt.

bottom of page